vice student and cultural bojnourdiau

حسام محمدي

Sample image

• + رشته ورزشي: كوهنوردي
  • +

حسام محمدي دانشجوي مهندسي برق قدرت واحد بجنورد پس از پشت سر گذاشتن 9 اردوي سخت و طاقت فرسا در طول يكسال، در تركيب تيم ملي اميد هيماليانوردي در سال 1395 قرار گرفت.

محمدي از سال 89 كوهنوردي را در گروه كوهنوردي كوهيار شهرستان بجنورد آغاز و پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مقدماتی و پیشرفته به صورت حرفه اي پا به عرصه كوهنوردي نهاد.

حسام محمدي در كارنامه ورزشي خود فتح زمستاني قله دماند، صعود كشوري دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي به قله لاكمر، صعود زمستاني يخچال شمالي سبلان، يخچال هفت خان علم كوه، صعود گروه آلمان هاي علم كوه، صعود مسير ديواره لهستان 52 علم كوه، تفتان، اشترانكوه و .... را ثبت كرده است.

از فعاليت هاي شاخص سنگنوردي محمدي مي توان به صعود ديواره علم كوه، بيستون، ديواره پل ورسك، بند يخچال تهران، پل خواب كرج اشاره كرد.

از دیگر فعالیت‌های اين ورزشكار مي توان به پايه گذاري ورزش اسلك لاين در بجنورد اشاره كرد كه اسلک لاين هنر حفظ تعادل و راه رفتن، بر روي تسمه يا طنابی است که بين دو نقطه محکم شده است.

این ملی پوش به همراه تیم ملی امید كشورمان بيست و يكم ارديبهشت ماه برای صعود به قله کازبک عازم گرجستان خواهند شد.