vice student and cultural bojnourdiau

ستاد اقامه نماز

با توجه به رسالت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و بررسی موضوعی بیانات رهبر فرزانه انقلاب و تاکید بخشنامه ها و دستور العمل های صادره در خصوص برپایی نماز، دانشگاه آزاد واحد کرمانشاه نیز با هدف انسجام و وحدت و به منظور عملیاتی نمودن و دستیابی به برنامه جامع توسعه فرهنگی اقامه نماز و تقویت جایگاه اقامه نماز و بستری مناسب جهت طرح و اجرای ایده های فرهنگی و اسلامی اقدام به فعال نمودن کانون های نماز و هیئت های مذهبی دانشجویی جهت توسعه و اشاعه فرهنگ اقامه نماز و تشویق و تکریم نماز گزاران به اقامه نماز جماعت ، برگزاری اردوهای زیارتی ، فرهنگی برای فعالان امر اقامه نماز ، برپائی کلاس های احکام ،مسابقات، تشکیل ستاد اقامه نماز ،برگزاری جلسات شورای ستاد اقامه نماز نموده است.

عمده وظایف و مسئولیت ها:

*  تقدیر از کارمندان نمونه که حضور مستمر در صفوف نماز جماعت محل خدمت خود داشته اند.

* بیان احکام و فلسفه روزه و تفیسر قرآن در ماه مبارک رمضان توسط ائمه جماعات هر روز بین دو نماز.

*ابلاغ دستور ریاست محترم عالی دانشگاه، در خصوص عدم برگزاری کلاسهای درسی هنگام پخش اذان و تقارن نداشتن ساعت برگزاری کلاسهای درسی با برگزاری نماز جماعت ، به معاونت آموزشی و کلیه دانشکده ها .

*  تشکیل جلسات شورای ستاد اقامه نماز دانشگاه با طرح موضوعات خاص و ضروری بطور مستمر .

* تهیه احادیث و فرمایشات معصومین جهت ترغیب دانشجویان به امر نماز.

*  اجرای دوره آموزش در خصوص نماز و احکام برای کارکنان تامین ائمه جماعات .

* تهیه و توزیع منابع دیداری و شنیداری با موضوع نماز.