vice student and cultural bojnourdiau

اميرحسين محمدي

Sample image

• + رشته ورزشي : كشتي
  • + وزن : 97 كيلوگرم
  •  + رده مسابقه : بين المللي
  • +مدال :طلا

اميرحسين محمدي دانشجوي تربيت بدني واحد بجنورد در مسابقات كشتي (Grandprix) جام ديميتري كوركين كه در شهر ياكوتسك روسيه   در سال 1393 برگزار شد توانست در وزن 97كيلوگرم مدال طلاي اين دوره از مسابقات را از آن خود كند.

محمدي علاوه بر پيروزي در اين مسابقات، در كارنامه ورزشي خود افتخارات افتخارات ديگري را ثبت كرده است كه مي توان به كسب مقام دوم تورنمنت بين المللي استفان سركسيان كشور ارمنستان سال2014، مقام سوم تورنمنت بين المللي وارنا بلغارستان سال 2011، نفر سوم تورنمنت بين الملي صوفيه بلغارستان، نفر سوم جايزه بزرگ باكو سال 2011، كسب مقام دوم آسيا سال 2011 جاكارتاي اندونزي، نفراول المپياد ايرانيان سال 88، قهرمان جوانان ايران سال 88، نفر اول مسابقات كشتي بسيج دانشجويي كل كشور، نفر اول اميدهاي كشور درسال91، نفر اول بزرگسالان در سال92و ... اشاره كرد.